От капитализма к социализму: Основные проблемы истории переходного периода в СССР, 1917–1937 гг. – М.: Наука, 1981. – Т.1. – 520 с.; Т.2. – 440 с. - КОЛОМІЙЧЕНКО , І.І.; КУЯЬЧИЦЬКИЙ, С.В. (Український історичний журнал, 1982)
.