ГОЛУБКОВ М.Є. Внутріпартійна інформація: З практики вдосконалення інформ. роботи в парт. орг. республіки. – К.: Політвидав України, 1980. – 199 с. - ІВАЩЕНКО , М.К. (Український історичний журнал, 1982)
.