Роль Комуністичної партії в організації захисту завоювань соціалістичної революції від зовнішньої і внутрішньої контрреволюції - ГАВРИЛЮК , О.Ю.; СКОРУПСЬКИЙ , A.B. (Український історичний журнал, 1982)
.