С.В. Кульчицький. Україна між двома війнами (1921— 1939 рр.). Україна крізь віки - Андрусишин, Б. І. (Український історичний журнал, 2002)
С.В. Кульчицький. Україна між двома війнами (1921— 1939 рр.). Україна крізь віки, т. 11