БІЛИК Б.І. Ленінське братерство народів: Діяльність Ком. партії по дальшому зміцненню дружби і співробітництва українського народу з брат. народами СРСР, 1946–1961 рр. – К.: Вища шк. Вид-во. при Київ. ун-ті, 1980. – 120 с. - ПАНІБУДЬЛАСКА , В.Ф. (Український історичний журнал, 1981)
.