ОСТАФІЙЧУК В.Ф. У боротьбі за науково-технічний прогрес: (З досвіду роботи партійних організацій України по здійсненню науково-технічної політики КПРС в умовах розвинутого соціалізму). – К.: Політвидав України, 1980. – 205 с. - ОЛІЙНИЧЕНКО, М.Д.; САМОХВАЛОВ, В.П. (Український історичний журнал, 1981)
.