ВАРЯГIНА В., ВАКУЛЕНКО Г. Народна гвардія імені Івана Франка: Сторінки героїч. боротьби підпільно-партизанської організації зах. областей України, 1942–1944 роки. –Львів: Каменяр, 1979. – 229 с.. - САВЧУК , П.О. (Український історичний журнал, 1981)
.