Боротьба трудящих Північної Буковини проти соціального і національного гноблення у другій половині XIX – на початку XX ст.: Зб. документів і матеріалів. – Ужгород: Карпати, 1979. – 288 с. - ЛЕЩЕНКО , М.Н. (Український історичний журнал, 1981)
.