ПЛИСЮК В.П. Радянське село в умовах розвинутого соціалізму: (Діяльність Комуністичної партії по вдосконаленню соц. сусп. відносин на селі, 1960–1978). – Львів: Вища шк. Вид-во при Львів. ун-ті, 1980. – 136 с. - ЧЕРЕПОВЕЦКИЙ , Л.М.; КРАЧКОВСЬКИЙ , Б.П. (Український історичний журнал, 1981)
.