Керівництво КПРС господарська і культурним будівництвом в розвинутому соціалістичному суспільстві: (На матеріалах УРСР). – Львів: Вища шк. Вид-во при Львів. ун-ті, 1980. – 208 с. - КАЛАКУРА , Я.С.; ШАМРАЙ , М.Г. (Український історичний журнал, 1981)
.