КПРС у боротьбі за зміцнення й розвиток соціалізму: (До виходу у світ другої книги п'ятого тому шеститомної "Истории Коммунистической партии Советского Союза") - ЄРХОВ , Г.П. (Український історичний журнал, 1981)
.