Творчий розвиток марксистсько-ленінського вчення про партію на сучасному етапі: ЛЕКЦІЇ І КОНСУЛЬТАЦІЇ ЗА ТЕМОЮ МЕТОДОЛОГІЧНОГО СЕМІНАРУ «ЗРОСТАННЯ КЕРІВНОЇ РОЛІ КОМУНІСТИЧНОЇ ПАРТІЇ — ЗАКОНОМІРНІСТЬ БУДІВНИЦТВА СОЦІАЛІЗМУ І КОМУНІЗМУ» - МУЛТИХ, Г.М. (Український історичний журнал, 1980)
.