ЗОЗУЛЯ І.А., СУРОВИЙ А.Ф. Партійне керівництво профспілковим рухом на Україні в період громадянської війни. – К.: Вища шк. Вид-во при Київ. ун-ті, 1979. – 127 с. - КОРОЛЬОВ , Б.І.; ОСАДЧИЙ , Ю.Г. (Український історичний журнал, 1980)
.