Зростання керівної ролі Комуністичної партії у класовій боротьбі пролетаріату, у будівництві соціалізму і комунізму: ЛЕКЦІЇ І КОНСУЛЬТАЦІЇ ЗА ТЕМОЮ МЕТОДОЛОГІЧНОГО СЕМІНАРУ «ЗРОСТАННЯ КЕРІВНОЇ РОЛІ КОМУНІСТИЧНОЇ ПАРТІЇ — ЗАКОНОМІРНІСТЬ БУДІВНИЦТВА СОЦІАЛІЗМУ І КОМУНІЗМУ» - ВАСИЛЕНКО , В.К. (Український історичний журнал, 1980)
.