Діяльність партійних організацій України по вихованню трудової дисципліни у виробничих колективах в умовах розвинутого соціалізму - ПОСТОЛЕНКО , Ф.Г.; ЯРЕМЧЕНКО , М.В. (Український історичний журнал, 1980)
.