Осередки терору: стаціонарні підрозділи поліції безпеки та СД у райхскомісаріаті Україна: Рецензія на книгу - Пастушенко, Тетяна (Український історичний журнал, 2025)
Рецензія на книгу: Christian Schmittwilken. Zentrales des Terrors. Die Dienststellen der Kommandeure der Sicherheitspolizei und des SD im Reichskommissariat Ukraine De Gruyter Oldenbourg, 2024. 304 S.