Україна в європейському інтелектуальному контексті: Рецензія на книгу - Бевзюк, Євген; Котляр, Ольга (Український історичний журнал, 2025)
Рецензія на книгу: Оксана Іваненко. Інтеграція регіональних науково-освітніх осередків Наддніпрянської України до європейського інтелектуального простору (друга половина ХІХ — початок ХХ ст.) Відп. ред. С. Віднянський. Київ: Інститут історії України НАН України, 2024. 555 с.