Комуністи на чолі всенародної боротьби в тилу ворога. (35-річчя Перемоги Радянського Союзу у Великій Вітчизняній війні 1941–1945 років: (Матеріали респ. наук. конф. у м. Києві 6 трав. 1980 р.) - ФЕДОРОВ , О.Ф. (Український історичний журнал, 1980)
.