ШИТЮК М.М. Масові репресії проти населення Півдня України в 20-50-ті роки ХХ століття - Шкварець, В. П. (Український історичний журнал, 2001)
ШИТЮК М.М. Масові репресії проти населення Півдня України в 20-50-ті роки ХХ століття. - К.: Тетра, 2000. - 550 с.