БАРАНОВСЬКА Н.П. Україна - Чорнобиль - світ. Чорнобильська проблема у міжнародному вимірі. 1986-1999 - Вівчарик, М. М.; Журба, М. А.; Пахтунов, О. С. (Український історичний журнал, 2000)
БАРАНОВСЬКА Н.П. Україна - Чорнобиль - світ. Чорнобильська проблема у міжнародному вимірі. 1986-1999. - К.: Ніка-Центр, 1999.- 400 с.: іл.