БАГАЛІЙ Д.І. Вибрані праці . У 6 т. Т.1: Автобіографія. Ювілейні матеріали. Бібліографія - Астахова, К. В. (Український історичний журнал, 2000)
БАГАЛІЙ Д.І. Вибрані праці . У 6 т. Т.1: Автобіографія. Ювілейні матеріали. Бібліографія. НАН України. Ін-т укр. археографії та джерелознавства ім.М.С.Грушевського. ( Харк. філ.) ; ХГІ “НУА”; Харк. нац. ун-т ім. В.Н.Каразіна. - Х.: Золоті сторінки, 1999.