МОВЧАН О.М. Українські профспілки і Радянська держава в 20-ті роки - Реєнт, О. П. (Український історичний журнал, 2000)
МОВЧАН О.М. Українські профспілки і Радянська держава в 20-ті роки. - К.: Ін-т історії України НАН України, 1999. - 278 с.