САМОЙЛОВ Ф.О., СКРИПНИК М.О. ЯРЕЩЕНКО О.Т. Одеса на зламі століть (кінець ХІХ - початок ХХ ст.). Історико-краєзнавчий нарис - Кульчицький, С. В. (Український історичний журнал, 2000)
САМОЙЛОВ Ф.О., СКРИПНИК М.О. ЯРЕЩЕНКО О.Т. Одеса на зламі століть (кінець ХІХ - початок ХХ ст.). Історико-краєзнавчий нарис. - Одеса: Маяк, 1998. - 232 с.