БЕВЗ Т.А. Між романтизмом і реалізмом (сторінки історії УПСР) - Головченко, В. І. (Український історичний журнал, 2000)
БЕВЗ Т.А. Між романтизмом і реалізмом ( сторінки історії УПСР). - К.: Ін-т політичних і етнонаціональних досліджень НАН України, 1999. - 271 с.