ДОБРЖАНСЬКИЙ О. Національний рух українців Буковини другої половини ХІХ - початку ХХ ст. - Віднянський, С. В. (Український історичний журнал, 2000)
ДОБРЖАНСЬКИЙ О. Національний рух українців Буковини другої половини ХІХ - початку ХХ ст. - Чернівці: Золоті литаври, 1999. - 574 с.