Україна в європейських міжнародних відносинах: Наук. зб. - Вегеш, М. М. (Український історичний журнал, 1999)
Україна в європейських міжнародних відносинах: Наук. зб. - К.: Ін-т історії України НАНУ, 1998. - 526 с.