МАНДРИК І.О. Проблеми відновлення державності Угорщини на першому етапі дуалізму (1867-1890 роки) - Варварцев, М. М. (Український історичний журнал, 1999)
МАНДРИК І.О. Проблеми відновлення державності Угорщини на першому етапі дуалізму (1867-1890 роки). - Ужгород, 1997. - 199 с.