Документи російських архівів з історії України. Т.1.: Документи до історії запорозького козацтва 1613-1620 рр. - Щербак, В. О. (Український історичний журнал, 1999)
Документи російських архівів з історії України. Т.1.: Документи до історії запорозького козацтва 1613-1620 рр. / Упоряд.: Л. Войтович, Л. Заборовський, Я. Ісаєвич та ін. - Л., 1998. - 442 с.