Розробка В.І. Леніним стратегії і тактики світового комуністичного руху: (До 60-річчя книги В.І. Леніна "Дитяча хвороба "лівизни" в комунізмі") - СУХАРЄВ , В.В. (Український історичний журнал, 1980)
.