Міжнародне значення революції 1905–1907 років у Росії. (75-річчя революції 1905-1907 років у Росії: (Матеріали респ. наук. конф. у м. Києві 18 січня 1980 р.) - ВАРГАТЮК, Н.Л. (Український історичний журнал, 1980)
.