Ленінізм і перша народна революція епохи імперіалізму. (75-річчя революції 1905-1907 років у Росії: (Матеріали респ. наук. конф. у м. Києві 18 січня 1980 р.): 75-річчя революції 1905—1907 років у Росії (Матеріали республіканської наукової конференції у м. Києві 18 січня 1980 р.) - ЮРЧУК, В.І. (Український історичний журнал, 1980)
.