Про представництво Рад робітничих, солдатських і селянських депутатів та інших політичних організацій України, Південно-Західного і Румунського фронтів на III Всеросійському з’їзді Рад - ВАРГАТЮК , П. Л. (Український історичний журнал, 1980)
.