Неспроможність буржуазно-націоналістичних фальсифікацій возз'єднання західноукраїнських земель з Радянською Україною. (40-річчя возз'єднання західноукраїнських земель з Радянською Україною у складі Союзу РСР: (Матеріали респ. наук. сесії у м. Києві 26 жов - ШЛЕПАКОВ , A.M. (Український історичний журнал, 1979)
.