Розквіт возз'єднання Радянської України у братній сім'ї народів СРСР. (40-річчя возз'єднання західноукраїнських земель з Радянською Україною у складі Союзу РСР: (Матеріали респ. наук. сесії у м. Києві 26 жовт. 1979 p.) - ЛУКІНОВ , І.І. (Український історичний журнал, 1979)
.