Під зорею Радянської влади в єдиній сім'ї братніх народів СРСР. (40-річчя возз'єднання західноукраїнських земель з Радянською Україною у складі Союзу РСР: (Матеріали респ. наук. сесії у м. Києві 26 жовт. 1979 p.) - Капто , O.С. (Український історичний журнал, 1979)
.