Селянський рух на Правобережній Україні в період проведення Великої Жовтневої соціалістичної революції та встановлення Радянської влади (жовтень 1917 – січень 1918 рр.) - ЗАВАЛЬНЮК , О.М. (Український історичний журнал, 1979)
.