ВАРШАВЧИК М.А., СПИРИН Л.М. О научных основах изучений истории КПСС: (Введение в историко-партийную науку). – М.: Политиздат, 1978. – 191 с. - КАЛАКУРА , Я.С.; САНЦЕВИЧ , А.В. (Український історичний журнал, 1979)
.