Дніпропетровський державний університет ім. 300-річчя возз'єднання України з Росією (Відзначення 325-річчя возз'єднання України з Росією) - КОВАЛЬСЬКИЙ, М.П.; ПАНІБУДЬЛАСКА, В.Ф.; ШЕЛЕСТ , Д.С. (Український історичний журнал, 1979)
.