Центральному Комітетові Комуністичної партії Радянського Coюзy, Президії Верховної Ради СРСР, Раді Міністрів СРСР: (Привітання, прийняте на урочистих зборах у м. Києві, присвяч. 325-річчю возз'єднання України з Росією) - ., (Український історичний журнал, 1979)
.