Могутня сила віковічної дружби, монолітної єдності народів-братів: Дон. члена Політбюро ЦК КПРС, першого секретаря ЦК Компартії України тов. В.В. Щербицького - ЩЕРБИЦЬКИЙ , B.B. (Український історичний журнал, 1979)
.