ЦК КПРС, Президія Верховної Ради СРСР, Рада Міністрів СРСР: Партійним, Радянським, громадським організаціям, усім трудящим Російської Радянської Федеративної Соціалістичної Республіки і Української Радянської Соціалістичної Республіки - ., (Український історичний журнал, 1979)
.