НАЗАРЕНКО І. Під ленінським прапором: (В.І. Ленін і революційно-визвольна боротьба трудящих України в трьох російських революціях). – К.: Політвидав України, 1978. – 216 с. - ОСТРЯНІН , Д.Х.; ОЛІЙНИК, Л.В. (Український історичний журнал, 1978)
.