За дружбу з країною Великого Жовтня: Діяльність товариств дружби з СРСР в європ. соц. країнах. – К.: Наук. думна, 1977. – 468 с. - ПОПОВ , Г.М.; ЧЕРНЯВСЬКИЙ , Г.Й. (Український історичний журнал, 1978)
.