СИМОНЕНКО Р.Г. На утриманні реакції: (Український буржуазний націоналізм – ворог миру і суспільного прогресу). – К.: Політ-видав України, 1977. – 141 с. - ДОБРЕЦОВА , В.В. (Український історичний журнал, 1978)
.