Провідна роль робітничого класу в утворенні і зміцненні нової історичної спільності людей – радянського народу (ХХV з'їзд КПРС і проблеми комуністичного будівництва) - КУЛЬЧИЦЬКИЙ , С.В. (Український історичний журнал, 1978)
.