ІІ з'їзд РСДРП – поворотний етап у розвитку міжнародного робітничого руху: (До виходу у світ збірника документів і матеріалів "О пролетарской партии нового типа") - ПЛИСЮК , В.П. (Український історичний журнал, 1978)
.