В. Т. Позняк. В колективності – сила партійного керівництва. Розвиток КПРС ленінського принципу колективності керівництва і його здійснення в партійних організаціях України в 1956–1971 рр. - Кравець , М. М.; Плахотнюк , С. Д. (Український історичний журнал, 2025)
.