Європа: ідеї та процеси: Матеріали наукового симпозіуму - Віднянський, В. С.; Нечай, М. I. (Український історичний журнал, 2025)
Європа: ідеї та процеси: Матеріали наукового симпозіуму. — Чернівці: Вид-во “Прут”, 1998. — 190 с.