Хонигсман Я.С., Найман А.Я. Евреи Украины. Краткий очерк истории - Макарчук, С. А.; Мирський, Р. Я. (Український історичний журнал, 2025)
Хонигсман Я.С., Найман А.Я. Евреи Украины. Краткий очерк истории. Ч. І. — К., 1993. — 175 с.