Бунятян К.П., Зубар В.М., Селицька С.І. Історія стародавнього світу. Проб.підруч. для 6 кл. загальноосвіт. шк. - Буйських, С. Б. (Український історичний журнал, 2025)
Бунятян К.П., Зубар В.М., Селицька С.І. Історія стародавнього світу. Проб. підруч. для 6 кл. загальноосвіт. шк. — К., 1997. — 240 с.